Menu Broekhof

(Onderstaand menu wordt bij minimaal 4 personen geserveerd en 1 menu per tafel) 

Champignons Dordogne
Champignons in bierbeslag met knoflooksaus

of
Salade geitenkaas, met  vijgen

of

Soep van de chef

*

Schnitzel “Hof van Bussloo” met ui, paprika en champignons, gegratineerd met kaas
of
3 gebakken sliptongen met ravigottesaus 
of
Ossenhaaspuntjes met pepersaus

*

Coupe Mont blanc
Vanille-ijs, advocaat, warme chocoladesaus en slagroom

of

Huisgemaakte cheesecake met een bolletje frambozenijs

 

 

€32,50 per persoon 

                                      Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, verse groente en gemengde salade    adesalade.                      Bij bovenstaand  menu kunt u het dessert vervangen door een grand dessert voor een meerprijs van                                    van € 2,50 per persoon. Dit menu is uit te breiden met een verfrissende spoom à € 4,50 per persoon.